Opiskelija-asunto hotelli Forumissa

EDULLISTA JA ARVOKASTA?
Lyhyesti: KYLLÄ! Meillä on runsaasti tyhjiä huoneita ja opiskelijat tarvitsevat korkealaatuista asumista. Tässä poikkeustilanteessa vuokraamme huoneitamme opiskelijoille hyvin edulliseen viikko- ja kuukausihintaan. Tarjous on voimassa ainoastaan opiskelijoille, eikä majoitus sisällä aamiaista. 

Huoneet ovat viihtyisiä, tilavia ja kaikissa on oma kylpyhuone. Odotamme sinun pitävän huoneesi itse siistinä, mutta tarjoamme kuitenkin puhtaat liinavaatteet kahden viikon välein.

NÄMÄ PALVELUT SISÄLTYVÄT
- Yhteiskeittiö
- Pesulan käyttö
- Yhteinen olohuone
- WIFI + sähkö + vesi

Yleiset majoitusehdot - Majatalo pätevät soveltuvin osin.

Varataksesi huoneen, ota yhteyttä vastaanottoomme. Opiskeluja-asuntojen varaaminen ei ole mahdollista verkossa, mutta voit tutustua huoneisiin tästä: Hotelli Forum - Turku - Majatalo

Peruutusehto: Ilmainen peruutus 1 viikko ennen saapumispäivämäärää. Peruutusmaksu tämän jälkeen 1 viikon veloitus (esimerkiksi 229 eur Budget-huonetyypissä). Maksat vain asumisajastasi (esimerkiksi jos asut 10 yötä yhdessä kuukaudessa, maksat vain kymmenestä yöstä).

Hotelli Forum
Nuijamaankatu 2
20320 Turku
Finland
+35822334484
respa@majatalo.fi

Kerro meille kaikki yhteystietosi sekä tulo- ja lähtöpäivä, niin osaamme tehdä varauksen jo heti ensimäisen sähköpostin perusteella.