Peruutusehdot

Peruutusehdot - Tarkennuksia Yleisiin majoitusehtoihin

Varauksen peruuttaminen tapahtuu Majatalon Internet varausjärjestelmässä .

A) Varauksen peruuttaminen ennen majoittumisen alkamista: Jokaisen kohteen ja varauksen peruutusehto ilmoitetaan selkeästi sivustolla.

  • Majoittaja määrää minä aikana hyväksytty varaus voidaan peruuttaa kuluitta. Majoittaja voi valita peruutusehdon seuraavista vaihtoehdoista:
    • Täysi hyvitys 1 vrk ennen saapumista lukuunottamatta varauskuluja 
    • Täysi hyvitys 5 vrk ennen saapumista lukuunottamatta varauskuluja
    • 50% hyvitys viikko ennen saapumista lukuunottamatta varauskuluja. (Maksaessasi majoituksen, jossa on tämä peruutusehto, sitoudut maksamaan 50% majoituksesta.)
  • Mikäli majoittaja peruuttaa vahvistamansa varauksen ennen saapumista, vieraalle palautetaan koko hänen maksamansa summa järjestelmän varausmaksua lukuun ottamatta, ja majoittajalle asetetaan sanktio vahvistuksen jälkeisestä peruuttamisesta. Vieraan maksu majoituksesta tilitetään majoittajalle vasta sisäänkirjautumisen jälkeen, joten vieraan rahat ovat varmassa tallessa. Mikäli vieraan peruutus tapahtuu myöhässä, tilitetään kummallekin osapuolelle rahat perutuusehtojen mukaisesti.

B) Varauksen peruuttaminen majoitusjakson alkamisen jälkeen: Jos asiakas peruuttaa asumisensa majoitusjakson jo alettua, Majatalolla on oikeus pidättää koko etukäteen maksettu summa majoitusjaksolta. Majoittaja ei voi perua jo alkanutta majoittumista muuta kuin vieraasta johtuvista erittäin painavista syistä sekä Force Majeure -syistä. Majoitusjakso alkaa peruutusehtojen mukaan joko 1, 5 tai 7 vuorokautta ennen tulopäivää.

C) Mikäli majoittaja vaatii vieraalta vakuusmaksun, se palautetaan viimestään 14 vuorokautta lähtöpäivän jälkeen tai kun majoittajan seuraava varaus alkaa (aikaisempi näistä vaihtoehdoista), mikäli majoittaja ei ole vaatinut vakuusmaksun pidättämistä. Mikäli vakuusmaksun pidättämistä vaaditaan, käydään kolmikantaneuvottelut (Vieras, Majoittaja, Majatalo-palvelu), jossa pyritään neuvottelemalla löytämään sopiva ratkaisu käsillä olevaan asiaan. Mikäli ratkaisuun ei päästä, siirretään asia majoituspaikkakunnan käräjäoikeuden ratkaistavaksi. Majatalo tilittää vakuusmaksun käräjäoikeuden päätöksen mukaisesti eri osapuolille.

D) Varausjärjestelmän palvelumaksu tilitetään järjestelmän ylläpitäjälle eikä sitä palauteta missään tilanteessa.